U bent hier: Home » Info » Praktische info » Opvang

Voor- en naschoolse opvang.

!! GEEN VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG MEER IN EIGEN SCHOOL !!

Zoals voorheen is de voor- en naopvang ook voorzien voor leerlingen en kleuters waarvan de ouders niet in de mogelijkheid verkeren hun kinderen pas tegen 8.10u. naar school te laten gaan of ze onmiddellijk na schooltijd op te vangen.Dit zal gebeuren in de centrale gemeentelijke opvang op de Boomsesteenweg 67. Hiervoor wordt een financiële tussenkomst gevraagd. Vooropvang: vanaf 7.00u. Naopvang: tot 18.00u.          

        

OPGELET: de kinderen dienen wel ingeschreven te zijn via ’t Appelboompje. Op woensdagnamiddag en tevens tijdens schoolverloven of pedagogische studiedagen kunnen de leerlingen ook opgevangen worden in dezelfde locatie. De kinderen worden naar school gebracht of opgehaald met de bus.De kinderen worden er opgevangen door gekwalificeerde begeleiders die onder leiding staan van de coördinator en die op regelmatige basis een gevarieerd activiteitenaanbod voorbereiden voor de kinderen.

De kinderen krijgen er de kans om buiten te spelen, een film te kijken, te knutselen, te lezen, hun huiswerk te maken of om gewoon te spelen met het speelgoed van de opvang.

TELEFOON: 03 866 35 59  GSM: 0499 93 97 78