U bent hier: Home » Schoolteam » Lager onderwijs » 5e Leerjaar - L5

5e Leerjaar - L5


Sarah Jacquemin


Dag allemaal,

Ik ben juf Sarah. Hartelijk welkom in het 5de leerjaar!

Het wordt geen gemakkelijk jaar, maar ik hoop altijd wel een leuk jaar! Er komt een heleboel nieuwe leerstof bij, zeker van wiskunde! Probeer je werk dus goed bij te houden en als je met vragen zit, wees niet bang om ze te stellen!

We gaan ook ‘leren leren’, dat is al een stapje naar het secundair. We leren ons werk nauwkeurig na te kijken en zelf onze agenda en planning te beheren.

Jullie krijgen er dit jaar ook nog een nieuw vak bij: Frans! Oui, oui, on va parler français! Geen paniek hoor, dit doen we stapje voor stapje. We focussen niet alleen op het schrijven van het Frans maar ook op het spreken, lezen en luisteren.

Bij W.O. komen er weer heel wat thema’s aan bod. De thema’s van vorige jaren diepen we wat verder uit maar er zal ook rond enkele nieuwe onderwerpen gewerkt worden. Af en toe hoort hier ook een leuke uitstap of activiteit bij!

Wat voor mij belangrijk is, is dat we er samen een leuke tijd van maken. We leren niet alleen samen maar we leven eigenlijk elke dag ook even samen. Het is dus belangrijk dat iedereen zich goed voelt in de groep. Probleempjes praten we uit en we hebben respect voor iedereen want… IEDER VAN ONS KAN IETS!

Er is nog zo veel waar ik zou over willen vertellen, maar dan is de verrassing weg hé, dus kom maar gauw naar klas 5 en ontdek maar mee wat we hier allemaal uitspoken.

Tot snel!